Kā uzinstalēt SSL-sertifikātu?

Turpinot lietot mājas lapu cloudhosting.lv, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanas noteikumiem. Uzzināt vairāk. Piekrītu

Kā uzinstalēt SSL-sertifikātu?

Uzstādīšanas process nav grūts, bet ir atkarīgs no servera programmatūras, kur ir jāuzstāda sertifikātu

Lai iegādātos SSL-sertifikātu, jums būs jāģenerē CSR (Certificate Signing Request) jūsu serverī. CSR ir šifrēta teksta gabals, kas satur informāciju par jūsu uzņēmumu un domēna nosaukumu.

Pieprasījums apstiprināšanai sertifikāta izsniegšanai, jūs saņemat uz jūsu e-pastu, kurai jābūt tajā pašā domēnā, uz kuru tiks izdots SSL-sertifikāts. Pats par sevi, SSL-sertifikāts ir teksta fails, kurš satur šifrētu informāciju, kuru jūsu serveris varēs atšifrēt instalēšanas laikā.

Uzstādīšana uz cPanel

Uzstādot sertifikātu uz cPanel, dodieties uz "SSL / TLS Manager". Tālāk laukā "Certificate" ievadiet jūsu sertifikātu kurš bija nosūtīts jums, "Key" laukā ievadiet CSR ģeneratora atslēgu

Uzstādīšana uz ISPmanager

Izvēlēties “SSL-certificates”. Tālāk laukā "Certificate" ievadiet jūsu sertifikātu kurš bija nosūtīts jums, "Key" laukā ievadiet CSR ģeneratora atslēgu.

Uzstādīšana uz VestaCP

Izvelēties "WEB" sadaļu un noklikšķiniet uz "Add Web Domain" vai "edit" ja jūs jau esat izveidojis domēnu. Atzīmējiet "SSL Support". "SSL Certificate" laukā ievadiet sertifikātu kurš bija nosūtīts jums, "Key" laukā ievadiet CSR ģeneratora atslēgu.